Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 2011


ÅRSMÖTE FÖR VARA IDROTTSHISTORISKA SÄLLSKAP

Vara Idrottshistoriska Sällskap har hållit sitt årsmöte i Sparbankens hörsal under värdskap av Per-Gunnar Lindberg.

Bruno Arvidsson var inbjuden att underhålla men tvingades tyvärr att lämna återbud. Istället blev det Lars Sahlin, Nossebro, som kåserade om sina idrottsminnen. Lars växte upp 300 meter från Mossbrott, som blev som ett andra hem för honom med spel i IFK Emtunga i såväl fotboll som ishockey. Han hade många dråpliga historier att berätta från sin idrottskarriär, som slutade med domarskap i fotboll på elitnivå.

Ur sällskapets verksamhetsberättelse kan nämnas att årsmötet hölls den 4 mars med att Leif Olsson, Ardala men bördig från Emtunga, berättade om sin korta men intensiva löparkarriär. Vara IHS stod också som värd för Westgöta Idrottshistoriska Sällskaps årsmöte den 20 mars. Den 15 juni gjorde Vara IHS en inspektion av Sparbanken Lidköping Arena och ett påföljande besök i Lidköpings Idrottsmuseum. Höstmötet förlades till Mossbrott den 15 november för att fira Mossbrotts 100-åriga historia. Under året har flera artiklar om idrotten i Vara varit införda i tidningen Westgötarnas idrottshistoria. Antalet medlemmar har under året uppgått till 86.

Under 2010 har Vara IHS haft följande styrelse: Ordf. Carl-Owe Johansson, v.ordf. Jacob Johansson, sekr. Sven-Olof Johansson, kassör Per-Gunnar Lindberg, samt övriga ledamöter: Bruno Arvidsson och Sten-Yngve Wernebratt. Ersättare: Jan Hermansson och Bror Jonsson.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 15:26 Skribent: Carl-Owe Johansson


Välkommen till
Vara
Idrottshistoriska Sällskap

och
Kålles Rekord-Magasin

 

 

Besök sedan 180720 

Postadress:
Vara Idrottshistoriska Sällskap
Carl-Owe Johanssonm, Tråvad Kållegården
534 91 Vara

Kontakt:
Tel: +4651214012
E-post: This is a mailto link

Se all info