Hoppa till sidans innehåll

Lyckad resa till Lidköping

25 JUN 2010 00:00
En självuttagen 19-mannatrupp från Vara Idrottshistoriska Sällskap begav sig en tisdagskväll till Sparbanken Lidköping Arena – varken för att fysiskt aktivera sig eller delta i Villa BK:s årsmöte, som hölls på plats samma kväll.
  • Uppdaterad: 03 JAN 2018 18:54

Vara IHS hade bokat tid för en guidad visning av 200-miljonersbygget. De båda damerna från kultur- och fritidskontoret, Anna-Lena Ahlström och Marita Johansson, agerade utmärkta guider och dörröppnare för minsta vrå.
Efter arenabesöket begav sig sällskapet till Lidköpings Idrottsmuseum i Stadsparken. I väntan på att kaffet skulle bli färdigt visade ordföranden i Lidköpings IHS, Folke Brink, en film om museet. Själv agerade han intervjuare av bandystjärnan Mikael Arvidsson och löparprofilen Evy Palm i filmen. Lidköping är ju en riktig idrottsstad, så i museet fanns det mycket att beskåda i form av prissamlingar, vimplar, tröjor o.dyl. Ett imponerande idrottsmuseum och en givande kväll.
 
Skribent: Carl-Owe Johansson


Välkommen till
Vara
Idrottshistoriska Sällskap

och
Kålles Rekord-Magasin

BIDRA TILL HEMSIDAN?
Om du har artiklar, bilder, statistik eller annat om din ort eller förening som du kan och vill bidra med så är detta oerhört välkommet! Hellre lite än inget alls. Allt inskickat material publiceras. Kontakta 

Jacob Johansson 
073-5970082
This is a mailto link

 

Besök sedan 180720 

Postadress:
Vara Idrottshistoriska Sällskap
Carl-Owe Johanssonm, Kållegården 1
534 92 Tråvad

Kontakt:
Tel: +4651214012
E-post: This is a mailto link

Se all info